Viljaton kattaus

Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista

Emmi-Liia Sjöholm

34,00

+ postikulut (3.90 €)

Kirjasta sanottua

Ulkoasu kirjassa erittäin upea! --Hieno kirja.libristi, Suomalainen kirjakauppa

Teksti piti otteessaan. Ulkoasu on tosi kaunis ja teksti hyvin ymmärrettävää. -- Vain tuoksu puuttuu!Sari Jääskeläinen, Suomalainen kirjakauppa

Ohjeet ovat selkeitä, eivätkä aineluettelot säikäytä pituudellaan. Kirja ei julista yksipäisiä totuuksia.Annamari Nurminen, Lännen media

Kauniit annoskuvat ihastuttavat.Kotilääkäri

Kirjassa ihastuttavat yksinkertaisesti, vain muutamasta raaka-aineesta valmistettavat makuyhdistelmät ja todella kauniit ruokakuvat.Uura Hagberg, Maku

Selkeitä ohjeita, houkuttelevia kuvia ja terveellisiä kokonaisuuksiaMarianne Muhonen, Suomalainen kirjakauppa

Arki ja elämän vaihtelu – matkat, vuodenajat, ihmissuhteet – ovat kauniisti läsnä kirjassa. -- Kirjaa on ilo myös vain selailla, sillä ulkoasu on seesteinen ja raikas.Jaana, Keittiössä, kaupungissa -blogi

Tästä gluteenittoman kokin käsikirjasta löydät upeilla kuvilla höystetyt ideat kaikkiin aterioihin, aamiaisesta kastikkeisiin. Kirsi-Marja Kauppala, Me Naiset Sport

Innostava kotimainen keittokirja tarjoilee yli 90 reseptiä laadukkaista raaka-aineista. Upea ulkoasu.Eeva-Helena Laurinsalo, Viva

Kuvista paistaa rakkaus ruokaan ja aito kiinnostus makuja kohtaan. Minna Pajamies, Oma Koti Kullan Kallis

Tyylikäs ja selkeä kirja antaa paljon ideoita gluteenittomaan ruokavalioon. Mari Harjula, Koti ja Keittiö

Hyvää oloa ja maittavaa ruokaa viljoja välttäville

Kun Emmi-Liia Sjöholm muutti omaan kotiinsa, hänellä ei ollut edes kunnon keittiötä. Vatsavaivojen piinaamana hän alkoi kokkailla gluteenittomia ruokia – ihastui ja innostui. Nyt keittiössä on suuri pöytä, jonka ääreen kokoontuvat ystävät maistelevat Emmi-Liian tarjoilemia upeita gluteenittomia ruokia.

Viljaton kattaus tarjoilee yli 90 reseptiä, joiden avainsanoja ovat viljojen välttäminen, ruoan täyttävyys, kattauksen aistillisuus, annosten herkullisuus ja terveellisyys. Kirjan kaikki ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista eri ainesosia rohkeasti yhdistellen. Viljat korvataan resepteissä kekseliäin konstein.

Kirjoittaja

Emmi-Liia Sjöholm

Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789523001268
AsuSidottu
Sivumäärän. 220
KuvitusNelivärikuvitus
Kirjastoluokka68.2
Ilmestyminen01/2015
VarastossaKyllä
Hinta34,00 €
(sis. alv. 10%)

Sinua saattavat kiinnostaa myös

31x3 tapaa tehdä mutkatonta ruokaa ilman gluteenia, maitoa ja kananmunia
Emmi-Liia Sjöholm

Esittely   Lisää koriin 34,00 €
William Davis

Esittely  
Ruokaa hyvälle mielelle
Outi Rinne

Esittely   Lisää koriin 34,00 €
Syömisen syvin olemus
Miia Saastamoinen

Esittely  
Herkkuja ilman hellaa ja uunia
Outi Rinne

Esittely  
William Davis

Esittely   Lisää koriin 10,00 €
Mitä meille syötetään ja miksi?
Harri Lapinoja & Susanna Kovanen

Esittely   Lisää koriin 30,00 €